Opleidingsportaal Duthler Academy


 • Opleiding FG

 • totaal aantal uren workshop

  120 uur

  totaal studiebelasting

  600 uur

 • De opleiding tot functionaris voor gegevensbescherming (FG) is een tweejarige opleiding op post-HBO niveau. Deze opleiding biedt naast theoretische kennis ook praktische onderbouwing die een FG nodig heeft om een adequate gegevensbescherming en privacy(huishouding) te kunnen waarborgen binnen zijn of haar organisatie.
  Voor een groot deel kan de opleiding in eigen tijd worden gevolgd omdat de modules in een e-learning omgeving worden aangeboden. Klassikale workshops worden één keer per maand bijgewoond. Het is niet vrijblijvend. Elke module wordt afgesloten met een examen, dat met goed gevolg moet worden gemaakt.
  Door deel te nemen aan het permanente educatieprogramma van Duthler Academy houden de opgeleide FG's hun opgebouwde kennis vast en up to date. Dat doen ze ook door met andere FG's en almunni hun ervaringen te delen. Ze vinden elkaar via het FG register.
  Geïnteresseerden die zich graag willen laten bijscholen op één of meer onderdelen van deze opleiding zijn van harte welkom om één of meer losse modules te volgen. Of u nu één module of alle modules wilt volgen, u moet zich altijd eerst inschrijven voor de opleiding FG.
  Na inschrijving krijgt u een persoonlijke omgeving in het Opleidingsportaal waar u zich voor de module(s) naar keuze kunt aanmelden.

  Kosten:

  € 500,- pp excl BTW per module
  € 15.000,- pp excl BTW voor de gehele opleiding FG

geplande data

OpleidingbegindatumWorkshopTotale studiebelastingPlaatsInschrijvenKolom 8
Opleiding FG20210127120127 januari 20214 uur600 uur's-GravenhageInschrijven446026